Residential:urban Oasis by Vstudio Limited

Vstudio Limited Spotlights The Urban Oasis Residential

Vstudio Limited , the thinktank behind the displayed work Residential by Vstudio Limited explicates, The origins layout of this Duplex was composed by lots of bedrooms to serve as accommodation for employees of a company, the layout made the duplex feel dingy and dark. We reconfigured the space into a large open-plan with living & dining room, kitchen with an open-tread steel staircase to penetrate more natural light to the Foyer. Master bedroom Is located on the upper level where the master bathroom had been relocated next to the big window. A tailor-made basin with glass partition separates the bath tub area to maximize the light into the closet area. .

Residential:urban Oasis by Vstudio Limited Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=50771

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Wee News homepage.

Design Contests
Copyright © 2010 - 2018 Design Wee News - designwee.com - All Articles